vasárnap, május 5

Világszép nádszálkisasszony

CSIKY GERGELY SZÍNHÁZ, SZÍNPAD
2014. május 5. HÉTFŐ 17.00
"Világszép nádszálkisasszony"
Csiky Gergely Színház, Kaposvár
110 perc (6 évtől),
verseny

Író: Litván Nelli
Szereplők/Cast: Mohácsi Norbert, Váncsa Gábor, Serf Egyed, Török Anna m.v., Érsek-Obádovics Mercédesz m.v., Csonka Ibolya, Lugosi György, Tóth Eleonóra, Kósa Béla, Kirsch Vera, Lelovics Rebeka, Cserős Péter Márk, Vasas Mátyás, Reider Péter
Rendező/Directed by: Funtek Frigyes

A világ utolsó csücskében, a Szurokfekete tenger hetvenhetedik szigetén akkora a sötétség, hogy kardot lehet akasztani rá… Itt raboskodik a világ legszebb lánya, akit a Világot Járó Gonosz Boszorkány rabolt el. Világszépének napközben a sötét mocsárban kell dolgoznia a rettenetes Mocsárpribék felügyelete alatt, aki éjszakára nádszálbörtönbe zárja. Világszépe folyton arról ábrándozik, hogy valaki majd megszabadítja, ám a vigasztalan, sötét napok egyre csak telnek. Aztán egy távoli királyságból végre elindul egy királyfi, hogy kiszabadítsa a nádba zárt szépséget és legyőzze a Gonoszt. A királyfi előtt hosszú út áll – a föld kapujába és a nap pitvarába is el kell majd mennie –, ám ez az utazás rengeteg veszélyt tartogat…Nelli Litvai: The World’s Most Beautiful Mademoiselle (6+)
At the end of the world, where the DarkasMud Seas lay, the World’s Most Beautiful Mademoiselle is held captive by the World-Wandering Evil Witch. The World’s Most Beautiful Mademoiselle is dreaming about a prince who would rescue her. One day a Prince sets out on a long and dangerous journey to the distant lands at the end of the world to fulfil the World’s Most Beautiful Mademioselle’s heart’s desire.