kedd, május 7

The Little Star

SZIVÁRVÁNY KULTÚRPALOTA
15.00 "The Little Star"
Zadar Puppet Theatre (Zadar, Horvátország)
45 perc (3 évtől), nemzetközi

Szereplők/Cast: Irena Bausović, Sanja Zalović, Gabrijela Meštrović-Maštruko, Josip Mihatov, Juraj Aras/Dragan Veselić, Irena Bausović, Sanja Zalović, Gabrijela Meštrović-Maštruko, Josip Mihatov, Juraj Aras, Dragan Veselić
Rendezte/Directed by: Ljudmila Fedorova

Érdekes, szórakoztató, tanulságos, játékos és meglepetésekkel teli kalandra hívjuk a gyerekeket, akik a kicsi csillag szemén keresztül fedezhetik fel a világot.
A kis csillagg egy olyan csillagocska történetét meséli el, aki nagy dolgot szeretne véghezvinni. Hogy megtudja, mi is ez a nagy dolog, az egekből leszál a Földre. Kalandjai során talákozik a békával, a medvével, a farkassal és a sündisznócskával. Segítségükkel a történet végére rájön, mi a feladata: beragyogni a sötétséget!

The Little Star

The original project of a young Russian director Ljudmila Fedorova, with Croatian players.
Iteresting, entertaining, educational, playful and full of suprises adventure for children who will be able to view the world through the eyes of a little star.

The story of a little star who desperatly wants to do something big in your life. So, the little star  looking for answers descends from heaven to earth. On his way meets a frog, bear , wolf and hedgehog. With their help, at the end of the story, decides that her mission is to illuminate the darkness.